Visagie workshops

Visagie workshops

Volg één van de volgende workshops visagie waarin onze visagisten veel handige en praktische tips geven over make-upgebruik. Er zijn professionele visagieproducten & -tools aanwezig. Lees verder en kies je favoriete workshop…

Workshop visagie: Fresh & fruity

Tijdens deze gezellige workshop leer je op een andere manier naar jezelf en de andere deelnemers te kijken. De mooie kanten van je gezicht (en van de andere deelnemers) benoemen is het begin van deze workshop! We stellen onszelf tijdens deze workshop steeds weer de vraag: wanneer voegt make-up iets toe en wanneer niet?
Verder veel make-up tips en trucs voor een gezonde en frisse look.

Workshop visagie: Smokey eyes

Wil je die zwoele smokey eyes nu ook wel eens bij jezelf creëren? Je leert tijdens deze workshop -stap voor stap- hoe makkelijk het is en hoeveel variaties er mogelijk zijn. Met veel hippe make-up tips & trucs.

Workshop visagie: New classical

Je verandert met de jaren, maar de manier waarop vrouwen zich opmaken blijft vaak hetzelfde. In deze workshop besteden we aandacht aan onder andere: huidverzorging en hoe je met weinig make-up er mooi uit kunt zien (de kunst van het weglaten). Deze workshop is voor vrouwen boven de vijftig.

Algemene informatie workshops

Kosten
€ 35,- per persoon. De workshop duurt twee uur.

Data: op aanvraag.

Locatie

De Lindenberg Nijmegen, Studio.

Schrijf je nu in voor de Visagie workshop       Inschrijven