Over Bonny

Welkom bij Moods Beauty

 

Wat leuk dat je even een kijkje komt nemen op mijn site.

Graag vertel ik wat over mijn werk & achtergrond:  ik ben Bonny Thomassen en begon begin jaren ’90 als kapper en make-up artist en werk (te) mee aan: commercials, fotografie, modeshows, TV producties (Endemol, NPO, RTL 4 en 5, Yorin, MTV, TMF, Bijenkorf, NS, Philips etc.).  Later ben ik ook als docent gaan werken voor onder andere NHA en de allround grimeurs opleiding ‘Make-up & Hair Artist’ in Arnhem (vakken: Visagie, Hairstyling, Ontwerp & Analyse).

Ik schrijf en illustreer met veel liefde over beauty gerelateerde onderwerpen. Dit kun je terugzien in het onlangs verschenen Beauty Doeboek. Onder de naam Moods Beauty geef ik samen met collega’s uit het vak cursussen, workshops en op het gebied van visagie en illustreren (gericht op visagie en grime).  De meeste activiteiten vinden plaats bij de Lindenberg in Nijmegen centrum maar ook bij bedrijven op locatie of gezellig bij mensen thuis aan de keukentafel.

Verder kom ik graag bij boekwinkels om te vertellen over mijn Beauty Doeboek en om evt. geheel in stijl van het boek een workshop te geven.  Neem contact op met mij om mogelijkheden te bespreken en wellicht tot ziens!

Bonny