BIM Training

BIM Training

Deze Back In Make-up training is zeer geschikt voor schoonheidsspecialisten, kappers of zij die de Basic & Creative Cursus gevolgd hebben. Wellicht werk je bij een drogisterij of beautycounter van een warenhuis? Wil jij jouw skills & know how opfrissen? Wil je graag op professioneel niveau met make-up werken, maar heb je net te weinig kennis om er echt mee aan de slag te gaan in de praktijk? Schrijf je dan in voor deze training. Tijdens deze intensieve vierdaagse visagietraining leer je op een creatieve manier visagie te integreren in je huidige werk. De vier trainingsdagen staan elk in het teken van een thema.

Dag 1: Refresh

Er wordt een aantal basisregels uitgelegd en daarna gaan we direct aan de slag met concealers, foundations, poeders, oogschaduws, blushers etc.
Steeds vragen we ons af: wat is nu eigenlijk schoonheid? Hoe werk je met de juiste kleuren? De essentie van deze opfris les is: wanneer voegt make-up iets toe en wanneer niet? Hoe haal je iemands schoonheid naar voren, en laat je iemand shinen met professioneel gebruik van de juiste kleuren en accenten? Je leert het in deze training.

Dag 2: Touch up make-up

Wat is belangrijk als je weinig tijd hebt, maar toch iemand een frisse en trendy look wilt geven?
Door middel van speelse oefeningen gaan we trainen om snel te bepalen hoe je een gezicht ‘opfrist’ met weinig make-up & highlighting. We gaan we in op het perfectioneren en accentueren van lips, brows & cheeks.

Dag 3: Smokey eyes

Op deze trainingsdag leer je stap voor stap hoe je deze look creëert en hoeveel variaties er mogelijk zijn! Ook werken we op deze dag met kunstwimpers.

Dag 4: Bridal

Aan de hand van een door jou gemaakt moodboard ga je een bruidsmake-up creëren. Bijvoorbeeld: romantic rose, classical diva of arabic bride.  Je leert tijdens deze dag alle in’s en out’s over bruidsmake-up, zodat je snel aan de slag kunt in de praktijk.

 

Inhoud cursus

Zelf meenemen

• Wattenstaafjes, -schijfjes, handdoeken en een model.
• Bij Moods aanwezig: professionele materialen en producten van Mac, Make-up Studio en Kryolan.

Kosten

Deze unieke 4 daagse (of 8 avonden) training kost € 480,-

Op aanvraag.


Locatie:

Op locatie of bij De Lindenberg  (Nijmegen), in de studio.

 

 

Schrijf je nu in voor de BIM Training       Inschrijven