Beauty & Fashion Club

Beauty & fashion club (cursus)

Voor iedereen vanaf 9 jaar die gek is op mode & make-up!

In deze cursus van 8 lessen ga je aan de slag met verschillende technieken uit het mode- en beautyvak. Aan de hand van zes thema’s ga je ontwerpen, creëren & uitvoeren. D.m.v. moodboards en werkbladen krijg je inspiratie en geef je naar eigen inzicht invulling aan de thema’s:
• Romantic Rose
• Harajuku Girl
• Everybody Hippie
• Arabic Beauty Secret.

Beauty lessen

In de Beauty lessen maak je kennis met grimeer- en make-up technieken en pas je deze toe op het gezicht en de handen. Bijvoorbeeld: werken met waterschmink, het aanbrengen van een basismake-up, het beschilderen van handen en lichaamsdecoraties maken. De nadruk ligt hierbij op fun & creativiteit. Na iedere les wordt er een mooie foto gemaakt van jou met je nieuwe look!

Fashion lessen

In de Fashion lessen maak je sieraden en accessoires die passen bij de thema’s. Kammetjes, schuifjes/ clipjes, een armband, ketting met bedeltjes of bijvoorbeeld een mooi speldje. Steeds in een nieuwe stijl. Je werkt met kraaltjes, veertjes, lintjes, diamantjes, stukjes stof of polymeerklei. Je leert verschillende technieken om zelf jouw eigen Fashion accessoires te maken. Ben je gek op mode & make-up? Dan is de Beauty & Fashion Club iets voor jou!

 

Datum: op aanvraag

Kosten: 120,00 euro.

 

Beauty & fashion club (losse workshop)

Ontwerpen, creëren & uitvoeren. Je leert verschillende technieken om zelf jouw eigen Fashion accessoires te maken. D.m.v. moodboards en werkbladen krijg je inspiratie en geef je naar eigen inzicht invulling aan één van de volgende thema’s:
• Romantic Rose
• Harajuku Girl
• Everybody Hippie
• Arabic Beauty Secret.

Je gaat in deze workshop ook werken met bijvoorbeeld: waterschmink of make-up. Of je brengt een lichaamsdecoratie aan. Alles binnen de stijl van het gekozen thema. Vraag ons naar de mogelijkheden voor je eigen Beauty & Fashion workshop. Big fun voor kleine én grote meisjes!

Datum: Op aanvraag.

Prijs: 20,00 euro.

 

Docenten

De Beauty lessen door Bonny Thomassen en de Fashion lessen door kunstdocente Marjolein Leinweber (www.satijnvogel.nl). Marjolein geeft onder andere les aan De Lindenberg Huis voor de Kunsten en haar specialiteiten als kunstenares zijn: ambachtelijke technieken, grafiek en textiel. Tijdens de losse workshops zijn de Marjolein en Bonny allebei aanwezig.


Locatie:
Logo-satijnvogel
van ’t Santstraat 1
6523 BA Nijmegen

 

beauty-club-2 beauty-club-1

feestje

Schrijf je nu in voor de Beauty & Fashion club       Inschrijven